Enkele
pijlers

» - «
Monitoring

Schakel Loogo IT in voor je endpoint management. Op deze manier wordt elk toestel in je netwerk vanop afstand in de gaten gehouden.
Met Remote Access houdt Loogo-IT een oogje in het zeil vanop elke locatie. Er hoeft dus niemand langs te komen.

Loogo-IT checkt realtime je systeem om zo de sterke punten te beschermen en de zwakke te verbeteren.
CPU, geheugen en harde-schijfruimte controleren zit standaard in het pakket.
Wens je daarnaast specifieke scripting, beleidsmanagement of patchmanagement is dit uiteraard mogelijk.
Wie dat wil, krijgt ook op regelmatige basis een rapport van de toestand van het endpoint park.

Heb je een groter endpoint park? Een bijhorend ticket-systeem kan geïmplementeerd worden, zodat de de problemen adequaat kunnen opgevolgd worden.

Antivirus

Een eenvoudig antivirusprogramma zou de gevaren van virussen, malware en andere indringers moeten elimineren, maar dat blijkt in vele gevallen onvoldoende. Virussen passen zich razendsnel aan aan nieuwe omstandigheden.

Jouw antivirusprogramma is op het moment dat het geïnstalleerd wordt al niet meer in staat om de meeste indringers buiten te houden.

Aangezien de data, systemen en programma’s op je toestellen van levensbelang kunnen zijn, heb je dus een goed uitgebouwde, stevige bescherming nodig, die met kennis van zaken wordt aangepakt. Loogo-IT houdt je verschillende endpoints volledig bug-free via persoonlijke monitoring.

Backup

Als het gaat over het veiligstellen van data bij inbreuken, hardware uitval of andere rampen, vertrouw je gerust op Loogo-IT.

Als partner van Axcient biedt Loogo-IT een gemonitorde cloud-backup aan waar je alle data op alle toestellen en in de cloud die je zelf gebruikt beschermd. Alle applicaties, virtueel en fysiek, zoals mobieltjes, cloud workloads en Microsoft 365 mailboxen kunnen worden beschermd met een cloud backup.

Zo gaat er geen data verloren en kun je met een gerust hart aan het werk.

Hard-
en software

» - «

Bij Loogo-IT kun je ook terecht voor alle standaard hard- en software. Start zo met een op veiligheid en optimalisatie voorzien toestel en laat het vervolgens onderhouden voor een optimaal gebruik en behoud. Op die manier haal je meer tijd en productiviteit uit je investering.

Loogo-IT biedt het nieuwe Office 365-systeem aan voor kleine bedrijven die willen genieten van tools om makkelijk samen te werken, te communiceren en data te delen, zonder dure en logge serversystemen. Met een op maat gemaakt supervisie van Loogo-IT haalt u het beste uit uw team en hun toestellen.

CONSULTING

» - «

Uiteraard kun je bij Loogo-IT ook terecht voor de opstart, organisatie en het afwerken van een totaalproject. Je staat er nooit alleen voor als het gaat over IT en multimedia in je bedrijf, maar ook wanneer je nood hebt aan visuals, videoboodschappen en geluidsinstallaties. Alles wordt op maat van jouw wensen en behoeftes uitgekiend en netjes afgewerkt. Zo wordt Loogo-IT jouw partner in business.

Veiligheid

Je sterke punten beschermen en je zwakke verbeteren.

Opvolging

Benut je tijd met wat voor jou belangrijk is.

Aanspreekpunt

Al je IT zaken onder één dak.