Remote support PC
Remote support MAC

Slide Waarom heb je een website nodig? En waar moet je rekening mee houden? Zelfs al vind je dat je je al jaren uit de slag trekt zonder online communicatie of als je denkt dat je zelfstandige activiteit te klein is om interessante content te kunnen bieden, denk je toch beter eens na over je eigen webstekje.

Elke ondernemer kan immers zijn voordeel halen uit een professionele, goed onderhouden website.
LEES MEER CONTACT

WAAR
MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

» - «

Domeinnaam, hosting, monitoring, sociale media en SEO.
Een website is meer dan enkel en alleen een mooi plaatje. Wens je een nieuw e-mailadres of moet alles door gekoppeld worden? Wat met je Facebook, Twitter,…
Voor alles is een oplossing en die kan Loogo IT je aanbieden.

Domeinnaam

Een domeinaam registreren biedt heel wat voordelen. Niet alleen oogt jouw website professioneler, ook je e-mailadres zal dit uitstralen. Gebruik je liever je oude emailadres, dan kan al het verkeer worden doorgestuurd vanuit een professioneel ogend adres. Wij maken gebruiken van Combell voor onze diensten en de registratie van jouw domeinnaam.

Hosting

Hosting via Loogo IT betekent een kwalitatief hoogstaande webhosting op maat van uw bedrijf. Met garantie op veiligheid en een stevige support. Standaard start dit met een webruimte van 100 GB en 10 mailboxen van 25 GB.
Wij maken gebruiken van Combell voor onze webhosting, met onze eigen prijzen en specificaties.

Monitoring

Laat de monitoring van je prachtige website over aan Loogo IT. Zo kun je op je twee oren slapen. Je website krijgt immers dagelijks een broodnodige back-up, wekelijks een stevige check-up en de nodige updates, zodat je website steeds vlot bereikbaar en leesbaar is via alle mogelijke kanalen.

Wat
zijn de voordelen?

» - «

Veel mensen bezoeken graag eerst een website vooraleer ze langskomen in een fysieke winkel of baseren hun voorkeur op de look and feel van je pagina. Dat biedt het voordeel dat potentiële klanten ook buiten de kantooruren alle info over jouw activiteit en de producten of diensten die je aanbiedt kunnen bereiken. Eigenlijk is zo’n website dus een goedkope vorm van constante marketing, ook voor klanten die zich niet direct in de geografische nabijheid bevinden.

Niet alleen je klanten profiteren van deze online brochure, maar als ondernemer biedt een website verschillende tools die je het leven makkelijker maken en je een zicht op potentiële klanten kan bieden. Zo kan een pagina met veel gestelde vragen je een hoop telefoontjes uitsparen en kunnen mensen met gerichte vragen je die stellen via een contactpagina en kan jij die beantwoorden op die momenten die jou beter passen. Bovendien kun je regelmatig een analyse krijgen van het verkeer en de meest gelezen content op je site. Zo krijg je een beter beeld van de klant die naar jou op zoek is.

HEB
IK EEN NIEUWSBRIEF NODIG?

» - «

Sinds de opkomst van de sociale netwerken, geloven veel ondernemers dat de nieuwsbrief een stille dood is gestorven.
Nochtans biedt een goed opgestelde, aangenaam vormgegeven nieuwsbrief met interessante content veel voordelen om je onderneming verder te stuwen.

Een goede nieuwsbrief blijft een goedkope vorm van marketing, die jou in staat stelt nieuws omtrent jouw bedrijf op een persoonlijke manier naar gemotiveerd cliënteel te sturen. In de nieuwsbrief kun je hen naar gerichte info op je website sturen en blijft je activiteit regelmatig in het zicht. Bovendien biedt een nieuwsbrief opnieuw een degelijke analyse van de interesse in je product.

Sinds de opkomst van de sociale netwerken, geloven veel ondernemers dat de nieuwsbrief een stille dood is gestorven. Nochtans biedt een goed opgestelde, aangenaam vormgegeven nieuwsbrief met interessante content veel voordelen om je onderneming verder te stuwen. Posts op Facebook en Twitter verdwijnen immers in de massa, waardoor een persoon die geabonneerd is, veel interessant nieuws mist en jouw bedrijfsnaam algauw verdwijnt uit het bewustzijn.

Layout naar uw wens

Een gepaste layout maakt uw website visueel aantrekkelijk op elk platform

Vaste fotograaf

Professionele foto's binden een website perfect tezamen.

Volledig Responsief

Omdat we niet enkel op een PC naar een website kijken.